Afstand tomatenplanten

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 29/03/2022 - 16:16
MJM60

Afstand tomatenplanten

Is de onderlinge afstand van tomatenplanten van 30 cm ver genoeg? Ik heb niet veel ruimte. Het zijn hoge tomatenplanten.

Afstand tomatenplanten
di, 29/03/2022 - 20:01
peterplant

Tomaten hebben hier gauw last van schimmelziekten als het regent of de lucht te vochtig is of als de planten te dicht op elkaar staan. Bij jou zijn het weer en de luchtvochtigheid anders dus heb je wellicht minder last van die ziekten. Toch blijft 30 cm wel erg weinig. Ook de concurrentie om water en voeding wordt dan groter. 

Als je voldoende water en mest geeft en als je de planten door middel van stokken of draden wat uit elkaar kunt laten groeien is het wellicht mogelijk bij jou.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag