Blad paprikaplant krult

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 29/06/2021 - 11:49
MJM60

Blad paprikaplant krult

1e foto peperplant gezond? Wanneer bloemen?

Tweede foto Het blad van mijn paprikaplant krult. Ze staan niet te droog en besproei de plant tegen ongedierte. Er zitten wel knoppen in. 

Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

Is peperplant gezond?
Gekrult blad paprikaplant
do, 01/07/2021 - 21:16
peterplant

Gekruld blad zou kunnen komen door groeistoornis door wisselde temperaturen of onregelmatige watertoevoer of te sterk geconcentreerd spuitmiddelen. Lastig om daar de vinger achter te krijgen. De bloemknoppen komen vanzelf. Nog even geduld.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag