Framboos

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 23/07/2022 - 15:15
MJM60

Framboos

Deze framboos heb ik vorig jaar geplant waaraan nu een paar framboosjes zitten. Echter de plant groeit echt langzaam en ziet er een beetje iel uit. Wat te doen?

Framboos
za, 23/07/2022 - 16:38
peterplant

Weet je of het een zomer of een herfstframboos is.

Alles wat iel groeit staat te droog of te nat of te zure grond of grond die niet zuur genoeg is of te arme grond of op grond met een slecht bodemprofiel.

Waar zou het aan kunnen schorten.

za, 23/07/2022 - 16:46
MJM60

Het is een zomerframboos want er hangen een paar framboosjes waarvan een paar zijn opgegeten. 

Pfff tja dat is moeilijk te zeggen. Zal om de plant compost strooien en water geven. Kijken of dat helpt. Is dat een goed idee?

za, 23/07/2022 - 21:28
peterplant

Altijd goed. Geef ook wat minerale mest, dat is wat meer krachtvoer. Compost is vooral heel goed voor het bodemleven en daarmee de structuur van de grond. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag