Gekrulde blaadjes

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 22/10/2020 - 20:46
Sara (anoniem geplaatst)

Gekrulde blaadjes

Hoi allemaal,

Ik heb een vraagje. Ik heb sinds 2 maanden 2 woestijnrozen. Ik heb ze via een site gekocht, dus het was even moeilijk voor ze. Ik heb ze ingespoten tegen ziekte, want het leek of er een beestje inzat. Daarna deed hij het goed. Maar nu beginnen de blaadjes massief af te vallen. Iemand enig idee wat ik kan doen? Of wat ik misschien fout doe. Ben trouwens ondertussen verhuisd. Misschien dat de plantjes daar ook van hebben afgezien.

Alvast bedankt!

vr, 23/10/2020 - 00:28
GreenConnection

Hier vindt je alles over de verzorging: 

https://tinyurl.com/yykomosh

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.