Verfrommeld blad

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 10/06/2020 - 21:43
Sweettree

Verfrommeld blad

Mijn zelfgezaaide zinnia's en zonnebloemen hebben verfrommeld blad en weinig groeikracht. Ook sommige vaste planten hebben dit, weet iemand wat er aan de hand is?

Zinnia
do, 11/06/2020 - 13:31
peterplant

Zulk blad kan een aantal oorzaken hebben, zoals luis en wantsen, maar ook kan het een groeistoring zijn door plotselinge verschillen in temperatuur of watervoorziening.

do, 11/06/2020 - 13:55
Sweettree

Dank voor je reactie. Watervoorziening heb ik wel aardig op gelet, en ook de exemplaren die mochten wennen in een koude bak hebben dit verschijnsel. Maar goed, misschien toch een aantal koude nachten in het begin... Ik zal in elk geval bij de vaste planten die dit ook hebben, gaan inspecteren of ik toch beestjes kan vinden...

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag