Druif terugsnoeien

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 31/03/2019 - 11:44
rschalken

Druif terugsnoeien

Wij willen een nieuwe pergola gaan plaatsen, maar onze druif is om de oude pergola heen gegroeid (zie foto). Kan ik de druif zomaar terugsnoeien? Gaat deze dan gewoon weer opnieuw bloeien op oud hout? Het gaat hier om 5 jaar oude stengels die we dan zouden wegsnoeien. Ik hoop dat iemand me hierbij kan helpen.

Huidige pergola + druif
zo, 31/03/2019 - 13:33
GreenConnection

Een druif nu zo ingrijpend terugsnoeien vraagt om problemen. De sapstroom is nu vol op gang en leidt tot sterk bloeden, als je nu gaat snoeien. Beter doe je dat in december. 

zo, 31/03/2019 - 22:08
rschalken

Ok, dat is dan duidelijk. Maar als ik het in december doe dan gaat dit wel goed?

zo, 31/03/2019 - 22:11
GreenConnection

Dan is er geen probleem.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag