naam planten

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 29/05/2018 - 01:31
tjima

naam planten

wat is dit voor een struik . en hoe en wanneer moet ik deze snoeien . 

tjima

di, 29/05/2018 - 12:06
GreenConnection

Dit is Cryptomeriainfo-icon japonica 'Globosa Nana'. Snoeien kun je het beste in augustus doen, bij bedekte hemel om zonnebrand te voorkomen.

wo, 30/05/2018 - 13:46
WiPe

Cryptomeriainfo-icon japonica klopt, maar de cultivar is zeker niet 'Globosa Nana'. Dit lijkt me eerder 'Dacrydioides of een gelijkaardige cultivar. Die blijve vrij klein. Kun je beter niet aan snoeien, anders verleis je de heel typische habitus en hou je een gedrocht over. 

wo, 30/05/2018 - 14:17
WiPe

Blijkbaar klopt die Globosa beter dan ik dacht ;-)Maar dat neemt niet weg dat je dat soort cultivars bete rniet te hard gesnoeid wordt.

wo, 30/05/2018 - 14:17
WiPe

Blijkbaar klopt die Globosa beter dan ik dacht ;-)Maar dat neemt niet weg dat je dat soort cultivars bete rniet te hard gesnoeid wordt.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag