Orchidee snoeien

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 09/08/2022 - 21:42
Liese (anoniem geplaatst)

Orchidee snoeien

Hallo. Ik heb een orchidee gekregen voor mijn verjaardag. Ze zijn bijna uitgebloeid en wil het daardoor binnenkort snoeien. Als ik opzoek hoe dit moet kom ik overal tegen 'boven het 3de oog'. Deze orchidee heeft nogal veel ogen waardoor ik niet weet waar ik het precies moet snoeien. Vanaf waar moet ik beginnen tellen? 

di, 09/08/2022 - 22:27
GreenConnection

Die regel gold ooit toen er nog maar 1 type plant werd aangevoerd. Inmiddels is dat achterhaald, maar helaas blijft dit regeltje rondzingen. Je knipt het het best terug, daar waar de onderste uitgebloeide bloem zat. Het oog daaronder kan uitlopen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.