rozen snoeien

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 13/03/2018 - 14:23
marida

rozen snoeien

Die eeuwige twijfel.... Hebben jullie dat ook? Ga ik m'n rozen al snoeien, of wacht ik nog even?

Nu de vorst zo goed als verdwenen is en de temperatuur overdag omhoog gaat, beginnen m'n rozen uit te lopen.

Maar ja, als we nog een flinke vorst krijgen, dan heb je kans dat ze nog invriezen.

Wat doen jullie? Al aan het snoeien geslagen?

di, 13/03/2018 - 16:21
Carib

Het is dat ik het dit jaar even te druk heb met andere dingen in de tuin, anders zou ik mijn rozen al gesnoeid hebben. Het kan nog tot eind april behoorlijk vriezen, dus dat is geen enkele reden om te wachten. De klimroos heb ik ook vaak genoeg al in december gesnoeid en hij is nog nooit 'ingevroren'. 

di, 13/03/2018 - 18:51
marida

Oe, dat zou ik hier echt niet doen. Mijn tuin is vrij open en krijgt een koude oostenwind binnen. Invriezen is hier echt een groot risico, dus ik zou nooit in december al echt terugsnoeien. Ik doe het altijd in maart.

di, 13/03/2018 - 19:01
Carib

Mijn tuin ligt in het buitengebied en ligt grotendeels onbeschut dus de koude oosten of noordenwind kan hier over de velden aan komen waaien. Geen enkel probleem. Het is hier wel eens -22 geweest. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.