Bomen voeden in grindbed

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 11/03/2018 - 13:20
Richard (anoniem geplaatst)

Bomen voeden in grindbed

Onze bomen staan aangeplant in een grindtuin met worteldoek. Ik kan dus niet meer bij de grond waar de bomen in staan. Er zitten nog wel van die drainage slangen waar ik water in kan geven. Hoe kan ik onze Laurierkers en Photiniainfo-icon fraseri Red Robin op stam voeding geven? Korrels strooien in het grind of vloeibaar over het grind gieten of in die slangen? Wat is de beste voeding? Groeten Richard

zo, 11/03/2018 - 17:10
WiPe

De beste manier om bomen en struiken te voeden is door ze een mulchlaag van veteerd blad te geven. Kunstmest, en dan zeker stikstofhoudende meststoffen maken planten veel gevoeliger voor ziektenen aantastingen. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag