Snoeiafval wilg

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 29/01/2021 - 12:05
Sweettree

Snoeiafval wilg

Ik heb onlangs een wilg gesnoeid, wat een berg kleine twijgen heeft opgeleverd. Ik wil een deel daarvan fijner knippen en uitstrooien op het pad (ipv houtsnippers). Maar: loop ik daarmee het risico dat de stukjes wilg gaan uitlopen en ik over een paar jaar een wilgenbos heb ipv een pad (of heel veel moet wieden)? Heeft iemand hier ervaring mee?

vr, 29/01/2021 - 12:52
peterplant

Die kans is verwaarloosbaar.

za, 30/01/2021 - 21:42
Sweettree

Bedankt voor het antwoord! Dan kan ik gaan recyclen...

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag