Snoeien 'nep' appeltjesboom

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 08/02/2018 - 12:05
marieke1

Snoeien 'nep' appeltjesboom

Graag wil ik van deze boom weten wanneer en hoe ik hem moet snoeien?

do, 08/02/2018 - 17:24
peterplant

De boom ziet eruit alsof hij ooit zomaar afgezaagd is omdat hij te groot werd of te veel overlast veroorzaakte. Daarna is de boom met enige regelmaat afgeknipt om hem onder de duim te houden. Er zit dus geen model in deze sierappel. 

De vraag is wat je van de boom verwacht. Als je hem klein wilt houden en bloesem noch vruchten wenst dan kun je knotten of snoeien waar en wanneer je wilt.

Wil je de boom in bloei en met vruchten hebben dan zou ik hem niet snoeien en alleen wat overtollige takjes wegsnoeien. Dat kan de komende weken gedaan worden.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
CAPTCHA
Laat dit veld leeg. Hiermee wordt de site beschermt tegen ongewenste e-mail..
Stel een tuinvraag