Wanneer leilinde snoeien?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 21/12/2021 - 13:46
Bomenliefhebber40A

Wanneer leilinde snoeien?

Hoi allen,

Ik heb dit voorjaar deze 4 leilindes gekocht bij https://tinyurl.com/yyestnxr. Maar wanneer kan ik het best mijn 4 leilindes snoeien? Op het internet vind ik tegenstrijdige meningen van najaar, winter en voorjaar... Hopelijk kunnen de specialisten hier op het forum mij verder helpen, want ik weet niet wanneer ik ze nu het beste kan snoeien.

di, 21/12/2021 - 19:42
peterplant

Ik zag deze vraag ook op een ander forum. De meningen zijn verdeeld, maar in de praktijk maakt het niet veel uit of je ze in het najaar of het voorjaar snoeit. Kijk je de hele winter graag tegen een gesnoeid leilimde, dan snoei je in het najaar. Vind je al die takjes aan de hoofdtaken leuk in de winter, dan snoei je in maart. Mijn voorkeur ligt bij het voorjaar.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag