Siergember in pot

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 02/11/2023 - 12:36
MJM60

Siergember in pot

Ik heb een paar siergembers in pot staan. Moeten deze bemest worden in deze tijd (nov) van het jaar wanneer je op een subtropisch eiland woont? Ze groeien wel gewoon door.

Siergember
do, 02/11/2023 - 13:21
peterplant

Als de groei doorgaat kun je mest geven. Als het over een aantal weken kouder wordt daar en de planten gaan in rust is het niet meer nodig. 

Waarom zet je de plant daar niet in de volle grond? Zou daar toch winterhard moeten zijn.

do, 02/11/2023 - 13:27
MJM60

Dank voor je advies. De plant hou ik in pot omdat hij woekert en men hier op het eiland deze plant wilt uitroeien. Maar ik vind het een super plant. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag