Aucuba heeft hangende bladeren

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 31/07/2020 - 16:20
habakuk13

Aucuba heeft hangende bladeren

Beste lezer,

ik heb een grote Aucubainfo-icon in het voorjaar vanuit een pot in de volle aarde gezet. De plant groeide goed door en kreeg volop nieuw blad

Echter, nu opeens heeft hij enkele stengels met hangend blad. Wat kan hier de oorzaak van zijn. Dit heb ik nooit eerder gezien.

Graag hoor ik wat hier de oorzaak van kan zijn.

Met vriendelijke groet,

Habakuk

vr, 31/07/2020 - 22:47
GreenConnection

Lijkt me een geval van watergebrek. De plant is nog niet dermate diep geworteld, dat er zelfstandig water opgenomen kan worden.

za, 01/08/2020 - 09:53
habakuk13

Dank voor deze reactie. ik was nog vergeten om toe te voegen dat rondom de plant wel kleine bruine paddenstoelen stonden. Daardoor dacht ik dat de grond vochtig genoeg was.
Blijkbaar niet?

Met vriendelijke groet,

Habakuk

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.