Berk onderhoud

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 10/08/2019 - 12:52
Tim (anoniem geplaatst)

Berk onderhoud

Hoi allemaal,

Een vraagje. Bij onze buren staat een erg hoge berk. Deze raakt ook bijna de beuk van de andere buren, zie foto. Onze buurman heeft ons verteld dat de boom is bekeken door een bomen dokter en helemaal in 'evenwicht' is. Wij vermoeden dat dat niet zo is, het lijkt namelijk of er tak op tak op tak... aan gegroeid is.

Wij denken dat het gewoon niet veilig is.

Wie zou hier iets meer over kunnen zeggen?

Alvast super bedabkt!!

do, 15/08/2019 - 17:04
WiPe

Je kan op die foto nauwelijks een takkenstructuur zien; Laat staan dat je die structuur of de aanhechting van de takken kan beoordelen op basis van deze foto. Als daar een boomdeskundige naar gekeken heeft, dan moet je die vertrouwen. Als je dat net kan, moet je een tegenexpertisie laten uitvoeren door een andere deskundige. Je kan echter niet verwachten dat wij op basis van deze foto's een gefundeerd oordeel kunnen geven.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag