Beukenhaagplant wordt bruin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 10/07/2022 - 11:25
noter01

Beukenhaagplant wordt bruin

Hallo Allemaal,

Één van de planten van mijn (bladhoudende) beukenhaag wordt onder aan de stam bruin. Het lijkt op spuitschade maar dat kan niet omdat er zowel bij mij als mijn buren niet gespoten wordt. Is dit een bepaalde ziekte, of droogte symptoom of misschien (lijkt me sterk) te nat?

wie heeft het antwoord?

zo, 10/07/2022 - 19:59
peterplant

Als deze beuk erg in de zon staat, zou het zonnebrand kunnen zijn. Beuken hebben een hekel aan felle zon op hun stam ( dat is ook een reden dat jongere beuken een deel van hun oude blad in de winter behouden.)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag