Kale boom.

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 12/06/2018 - 09:37
selmavanderwal

Kale boom.

Vorig jaar zijn we verhuisd. De achtertuin was 1 groot moeras. We hebben het laten bestraten met hemelwaterafvoer (putten). Er zijn diverse bomen blijven staan in perkjes. Nu zijn er 2 die het slecht doen. 1 (met zilveren bast) probeerde in t voorjaar wat blaadjes te ontwikkelen maar is niet gelukt dus nu kaal. En een soort van conifeer wiens blad helemaal bruin word en afvalt. Is dit acute ruststand van de bomen of gaan ze gewoon dood.

di, 12/06/2018 - 10:42
GreenConnection

Een conifeer die totaal bruin is is dood. Een jaar zonder groen overleeft een boom zelden.

di, 12/06/2018 - 10:51
selmavanderwal

Dank voor je antwoord. Ik was er al bang voor. We laten ze tot volgend jaar staan en kijken dan. Word het echt niks zagen we de bovenkant eraf en planten bloeiende klimmers rondom. Je moet wat.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag