Magnolia bloeit bijna niet en heeft kleine bladeren

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 20/03/2021 - 12:01
Christine1

Magnolia bloeit bijna niet en heeft kleine bladeren

Hoi! Mijn magnoliainfo-icon van meer dan 18 jaar oud bloeide tot vorig jaar heel uitbundig. Hij is 5 meter hoog en 6 meter breed. Eind maart bloeide hij met licht roze bloemen met daarna veel grote bladeren. Vorig jaar na de bloei opeens kleine bladeren en dit jaar maar 30 knoppen..... in de tuin niets veranderd maar ik weet wel dat het niveau van het grondwater veranderd is. Was eerst te laag en is nu verhoogd. Wat kan ik doen? Snoeien of juist niet? Mest geven?

Help! Mis mijn mooie boom...

2 jaar geleden eind maart.
di, 30/03/2021 - 09:16
WiPe

Kun je eens kijken of je zachte plekken vindt onderaan de stam. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.