Wat is er mis met mijn magnolia bomen?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 17/06/2023 - 16:04
Annika (anoniem geplaatst)

Wat is er mis met mijn magnolia bomen?

Hoi, 

Eind april hebben wij deze magnoliainfo-icon bomen gekocht en geplaatst in onze tuin maar het lijkt niet goed te gaan. De ene boom is er erger aan toe dan de ander, de ander kreeg al snel groene bladeren maar krijgt het nu ook moeilijk. Die ene heeft het tot op heden niet goed gedaan, wel wat groene bladeren maar heel weinig/klein blad en nu zijn de bladeren zo bruin en droog dat je het er zo af haalt. Wat kan er aan de hand zijn en kan ik nu het beste doen? 
Ik heb ze met regelmaat water gegeven zeker bij warm weer. Zojuist tuinmest universeel gegeven.. hopelijk geeft ze dat een boost maar zeker weten doe ik het niet.

Graag jullie advies, dankjewel! 

Annika 

za, 17/06/2023 - 22:35
peterplant

Dat zijn grote planten die uit de volle grond komen. Er zijn dus op de kwekerij wortels beschadigd en daar hebben de planten nu last van, zeker met het huidige weer.

Ik hoop dat je groeigarantie hebt. 

zo, 18/06/2023 - 09:04
Annika (anoniem geplaatst)

Bedankt voor uw reactie. Heeft u enig idee misschien of ik hier nog wat aan kan doen? Iets wat op z’n minst nog de moeite waard is om te proberen? Of is het al verloren zaak gezien de staat van de bomen.. ze gaan dus dood? Oh wat zou dat balen zijn! 
Denk niet dat wij groeigarantie hebben maar ga zeker even bellen. 

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag