Nieuw tuinhuis!

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 20/03/2017 - 14:24
RickKastelein

Nieuw tuinhuis!

Beste leden,
Ik wil graag voor aankomende zomer een tuinhuis in mijn tuin. Het liefst een met opslag en een afdak waar we in de zomer onder kunnen zitten.
Ik heb al flink wat rondgekeken maar kan eigenlijk niet echt vinden wat ik specifiek zoek. Heeft iemand een goede website waar ik tuinhuisjes met elkaar kan vergelijken?
Ik hoor graag van jullie!
Groet, Rick

ma, 20/03/2017 - 18:19
Ineke*

Reclame? excuses als ik het mis heb!!

vr, 24/03/2017 - 14:20
Paulientje

8 Jaar geleden heb ik zo'n tuinhuisje gekocht(soort bouwpakket) ik weet alleen niet meer waar ik deze gekocht heb. deze heeft mijn man toen eigenhandig in elkaar gezet. Hier en daar wat leuk kluswerk hoor. Zat je te denken aan dergelijk bouwpakket?
Of wil je hem laten bouwen? Ik had het geluk dat mijn man dagelijks werk doet voor een houtbewerkingsbedrijf en dus erg handig is met dit soort materialen. Of misschien iemand in de familie die handig is?.. Dit scheelt namelijk wel een hoop kosten. Hopelijk kun je vinden waar je naar opzoek bent. Ik zal eens vragen aan mijn man waar we het toen gekocht hebben.

ma, 03/04/2017 - 12:44
RickKastelein

-@Ineke, hoe bedoel je reclame?
@Paulientje bedankt voor je reactie. Ik heb ondertussen al een passend bouwpakket gevonden, dit was inderdaad stukken goedkoper!

ma, 03/04/2017 - 14:29
Ineke*

Rick was een gevoel, misschien verkapte reclame, komt wel meer voor, maar ik had mijn excuus er bij voorbaat al bijgeplaatst :) Succes met het bouwen en daarna genieten!

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag