Arm hert

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 23/08/2015 - 16:49
monique_t

Arm hert

Hallo iedereen,
Vorige week een spijtig voorval gehad. Ik was voor enkele dagen op Terschelling. Daar kreeg ik tot mijn grote ontzetting een aanrijding met een hert. Rijdend door een stukje bos botste het dier plots uit het niets vooraan op mijn auto. Ik zag het nog net in mijn achteruitkijkspiegel het bos in vluchten. Gevolg: ferme schade aan mijn auto. Dier spoorloos. Na melding bij de gemeente is iemand van bosbeheer op mijn aanwijzen het bos gaan uitkammen.. niks gehoord. Mogelijk leeft dier nog maar heb toch mijn twijfels. Vind dit zo jammer...

zo, 23/08/2015 - 17:11
Ineke*

Het is jammer inderdaad, maar nou weer niet gaan twijfelen Monique, het is gebeurd en je hebt gedaan wat je moest doen. Als je dan toch het boetekleed aan wilt trekken dan is dat de schade van je auto en de schrik die je hebt gehad.

zo, 23/08/2015 - 21:28
monique_t

Ik twijfel niet hoor Ineke.. het ging heel snel. Eerst dacht ik dat het een fazant was omwille van een bruingekleurde harde plof aan de linkerkant van de voorruit. Een taxichauffeur achter mij die het zag gebeuren beweerde dat het om een bambi ging. Maar blijkbaar worden de herten op het eiland niet zo groot. Het verhaal doet dat een jager ze er heeft uitgezet enkele jaren geleden. Ze worden niet zo groot omdat de vegetatie niet ideaal voor ze is.

zo, 23/08/2015 - 20:12
Ineke*

:)

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag