opuntia humifusa

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 16/11/2019 - 16:18
Ritte

opuntia humifusa

Hallo,

Ik heb van iemand 3 stekken gekregen van de opuntia humifusa. De moederplant staat bij hem in de tuin zonder bescherming en doet het al jaren goed.
Ik laat de stekken nu eerst drogen, maar om ze te laten wortelen weet ik niet goed wat best is. Zou ik ze de eerste tijd binnen zetten of direkt buiten in de tuin, gezien het toch al koud is buiten weet ik niet of het nu nog gaat lukken.

za, 16/11/2019 - 19:53
GreenConnection

Lastig om hier raad te geven, maar je hebt er 3. Ik zou er 1 buiten planten, 1 binnen en 1 op een lichte vorstvrije plaats.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.