Clematis tangutica "Radar Love"

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 16/02/2004 - 15:22
Anoniem (anoniem geplaatst)

Clematis tangutica "Radar Love"

Na lang zoeken op internet kom ik toch bij u terecht. Ik wil graag weten of de Clematisinfo-icon tangutica "Radar Love" geheel teruggesnoeit moet worden in het voorjaar? Omdat de plant al begint uit te lopen wil ik ook graag weten wat de beste periode is om te snoeien?

Ik hoop dat u mij kunt helpen!

Bedankt, Kathy.

ma, 16/02/2004 - 19:49
Anoniem (anoniem geplaatst)

De vertegenwoordigers uit de tangutica groep kunnen in het najaar worden teruggesnoeid. Het probleem is dat ze dan nog vaak bloeien. Ik snoei mijn tangutica, orientalis, akebioides en intricata in het voorjaar terug als het nodig is.

di, 17/02/2004 - 00:09
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik snoei de gele clematissen meestal maar voor de helft omdat dan het gedeelte dat blijft staan vaak eerder bloeit . Ik zou echter wel graag iets meer over deze clematisinfo-icon willen weten. Ik ken hem zelf niet en heb even op de clematispagina in Hull gekeken en kon hem daar ook niet zo gauw vinden.
Heb je meer gegevens. Grootte bloem kleur meeldraden . Eventueel een kaartnummer en foto. Op deze pagina komen clematissen uit de hele wereld en als het inderdaad een bestaande clematis is die niet zomaar een naam gekregen is is het wel belangrijk dat deze op de lijst komt.B.v.b.d.
Eventueel kun je zef ook naar de pagina de gegevens opgeven.
clematistuinathome [dot] nl

di, 17/02/2004 - 22:09
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zaad van de 'Radar Love' wordt vaak verkocht. De zaden komen goed op zoals alle vertegenwoordigers uit de tangutica groep.
De foto van de plant staat op de site van Ian en Richard:
https://tinyurl.com/yxew3vq7

di, 17/02/2004 - 22:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ja ik heb hem gevonden maar waarom ik hem gisteren over het hoofd heb gezien weet ik niet. Komt nog wel uit Holland . Toch morgen eens even kijken wie hem heeft .

vr, 19/03/2004 - 12:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ja zeg ,Kathy,dat is prachtig,die gele kleur is subliem.misschien weet u ook waar die vandaan komt? zoek er al een hele tijd naar,en nog niet gevonden,wel al enkele gekocht,zogezegd ,radar love,maar niets daarvan,als ze bloeien zijn het andere.
Hoop dat ik die ergens in w.vlaanderen kan vinden.en dank aan de persoon,voor de link.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag