Clem.Perle d'Azur

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 17/08/2003 - 00:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

Clem.Perle d'Azur

Mijn clematisinfo-icon Perle d'Azur staat tegen een westmuur en wil niet groeien. Hij heeft 1 verhoute stengel die zich in 2-en splitst en boven 9 bloemen heeft gegeven. 2 Jaar geleden heb ik hem bijna tot op de grond teruggesnoeid, maar het heeft niet geholpen. Wat nu?

di, 19/08/2003 - 10:11
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ngen bloemen is inderdaad nit veel voor een Clematisinfo-icon "Perl d'Azur die wel groeil. Eerlijk gezegd heb ik vier planten van de Clematis Perl d'Azur geplant waarvan er maar een groeit. Die bloei echter fantastisch. Mest U de plant wel in Maart en nog een kee in Juni ? De soort mest maakt niet uit .
Zelf geef ik in het voorjaar culterra en in de zomer Osmocote.(10 centimeter van de stengel af) Hoe hoog is de verhoute stengel en zijn er niet meer uitlopers gekomen nadat U gesnoeid hebt ? Ja en verder is water geven een belangrijke zaak. Bij deze warmte elke dag minstens een liter.
Succes

do, 21/08/2003 - 22:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bedankt voor de reactie. De verhoute stengel is ongeveer 60 cm. hoog. Er zijn geen nieuwe uitlopers bij gekomen na de snoei, de stengel splitst zich in 2-en na het verhoute deel. Ik zal volgend jaar wat meer mesten, water geef ik elke dag.

Onderwerp gesloten