Angelica

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 21/11/2003 - 20:10
Anoniem (anoniem geplaatst)

Angelica

Hey,Angelicainfo-icon weer terug van weggeweest ! Je ziet de site is ook stil geworden na jouw vertrek.Heb jij nog wat moois te melden ! Ik heb alleen Canna zaden kunnen scoren via marktplaats.nl. Ik ga ze gauw proberen.
Groetjes.

ma, 24/11/2003 - 23:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Harry,

Jazeker een prima vakantie gehad. Ik heb er een leuk boekje over tropische vruchten gevonden: "vruchten in Suriname'' van drs Wim Veer. Ik weet alleen niet of je er hier in Nederland aan kan komen. Ik heb ook m'n zuurzakzaden "gescoord'', onderwijl een heerlijke zuurzak etend. Ben wel lui geweest, ze zijn nog niet geplant, morgen maar doen.

Heb ook iets nieuws gevonden, de zaden van een ''Pomme de Cytere''. En wel een dwergvorm. Ben er heel enthousiast over, want de tuinder van wie ik ze kreeg zei dat ik na een half jaar al vruchten mocht verwachten! Het schijnt een soort miniboompje te zijn met mooi lichtgroen geveerd blad en de vruchten zijn zoetzuur. Ik kreeg zomaar 12 zaden van die man mee, dus als je geinterreseerd bent wil ik je wel wat opsturen om te proberen.

Voor de rest zoveel mogelijk gekke vruchten gegeten, pompelmoes, markoesa's, knepa's, awarra's en sapotille (ook hier drie zaden van, maar deze boom kan 30 meter worden.......)

enfin, ik weet niet of er uberhaubt iets uit gaat komen, maar het houd je van de straat zegmaar.

groet, angelicainfo-icon

di, 25/11/2003 - 19:31
Anoniem (anoniem geplaatst)

Klinkt leuk die miniboompjes.Ik wil wel een of twee zaadjes proberen.
Mail maar prive voor adresgegevens. fam [dot] kielmanatzonnet [dot] nl
groetjes.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag