trithrinax campestris

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 11/05/2006 - 16:04
koertje

trithrinax campestris

Nog een fotootje maar..

trithrinax campestris
do, 11/05/2006 - 16:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

erg mooi!

do, 11/05/2006 - 21:11
Anoniem (anoniem geplaatst)

Inderdaad!

Ga je nog meer palmen in de volle grond zetten? Als je ze in potten laat hoe doe je dat dan a.s. winter?

Gr. Miranda

do, 11/05/2006 - 22:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Miranda, ik ga nog twee trachycarpus wagnerianus en een fortunei planten, maar deze zijn nog klein. Heb nog een grote butia en een grote chamaerops maar die hou ik in de kuip, gaan van november tot maart naar een winterstalling (die ik wel moet betalen natuurlijk). De trithrinax schijnt zo hard te zijn dat ie onze winters probleemloos overleeft, zonder schade, maar van de butia en de chamaerops ben ik daar toch minder zeker van. Dus in de koude kas 's winters, blijven ze mooi. Wel nog een yuccainfo-icon thompsoniana uitgeplant, is ook een mooitje hoor!

do, 11/05/2006 - 23:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

Die Butia die in de hoek staat. Is die in deze maat dan niet winterhard? Sta ik van te kijken. Dacht dat tie toch wel een stootje konden hebben.

Maar je hebt inderdaad een mooie collectie. Geloof alleen niet dat je zo maar ff een paar weken op vakantie kunt gaan zonder iemand achter de hand voor de dagelijkse watergeefbeurt.... Moet er niet aan denken om alles in pot te houden. Denk niet dat ik dan al mijn planten nog terug zie na de vakantie. Mijn zaailingen heb ik met pot dan ook in balkonbakken gezet. Als je die bakken vol met water zet duurt het min. een 1/2 uur voor de bakken leeg gelopen zijn. Zijn de potjes weer voor ff verzadigd.

Gr. Miranda

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag