Update Musa Basjoo

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 11/03/2004 - 20:06
Anoniem (anoniem geplaatst)

Update Musa Basjoo

Na het luchten van de musa (zie bericht 02-02-2004),alles weer ingepakt.Want de winter was nog niet ten einde.Vandaag alles uitgepakt,want de temparatuur gaat omhoog (ik hou de bescherming bij de hand).Allereerst mijnheer DE HAAN lijkt gelijk te krijgen!. Die stam heb ik afgezaagd op 15 cm,gaas erom heen en bladeren,en een vuilniszak (geen fraai gezicht,maar daar is wel iets aan te doen),Nu uitgepakt en er is niets mee aan de hand.Ingepakt in okt-nov 2003.Musa 2 in pvc pijp,is bijna weggerot.
musa 3 in koker met balletjesplastic en vliesdoek en rietmat (geen contact met stam) is er niet best aan toe,maar nog gedeeltelijk hard.Musa 4 staat op zolder en begint al uit te lopen.maarja die staat binnen.Conclusie: de musa ingepakt met bladeren heeft de winter (tot nu toe) ,het best overleefd.
Groetjes Harry
P.S Ik zie nu pas de bomaanslagen in Spanje op tv,terwijl ik met mijn banaantjes bezig ben!.Jesus (sorry) ,waarom? wat een verschrikking! en ik ben met mijn banaantjes bezig! Ben diep geschokt.

zo, 23/05/2004 - 21:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dag harry ,

Alles goed? Ik wilde je vragen wat de prijs van de winterharde bananenplant en palm is ongeveer. graag zou ik een reactie terug willen . Bedankt alvast.

Thomas : nappybonathotmail [dot] com

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag