Bloem groeit in knop?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 24/04/2019 - 15:48
boelie1978

Bloem groeit in knop?

Bij mijn orchidee groeit er een bloem op een hele vreemde wijze. De orchidee bloeit al vanaf november afgelopen jaar en begint weer nieuwe knoppen aan te maken. Nu viel mij op dat een bloem uit de knop wil komen maar deze lijkt op een of andere manier vast te zitten. Alsof de bloem in de knop vergroeit Weet iemand hoe dit kan? Heb dit nog nooit eerder meegemaakt.

wo, 24/04/2019 - 23:22
GreenConnection

Onvolledige bloemen, afwijkingen en vergroeingen komen vaker voor bij dit soort planten. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag