Geelwangschildpad in vijver

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 23/04/2019 - 18:44
Libel

Geelwangschildpad in vijver

Ik heb gelezen dat een geelwangschildpad geen vissen opeet. Ik zou er graag een of twee in mijn vijver hebben. Mijn vijver is ongeveer 20.000 liter en een meter diep. Hierin leven goudvissen en andere daarop lijkende vissen (Helaas heb ik er niet zoveel verstand van). Ik heb geen pomp, maar wel zuurstofballen. Zuurstofplanten in de vorm van hoornblad en waterlelie. Het water is in goede conditie.

Wie heeft er ervaring met schildpadden in de vijver?

di, 23/04/2019 - 19:32
Carib

Tenzij je vijver binnenshuis ligt, lijkt me dit geen goed idee. Geelwangschildpadden zijn subtropische dieren. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.