Gele bladeren orchidee dendrobium

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 29/12/2018 - 20:26
RV

Gele bladeren orchidee dendrobium

Hallo, mijn orchidee vertoont gele bladeren en de bij tweede jongere stengel zijn de bladeren gerimpeld. Wat kan het probleem zijn? Ik geef 1x/week water (pot in 5 CM water voor 10 minuten) .
Kan iemand mij helpen a.u.b.?

za, 29/12/2018 - 23:21
GreenConnection

Oudere bulben, die reeds gebloeid hebben, verliezen vaak hun blad. Ook zonder blad kunnnen er nog bloemen verschijnen. Waarom de jongere bladeren rimpelen, is niet duidelijk
Staat de plant licht genoeg en niet te koud?

zo, 30/12/2018 - 12:30
RV

Staat centraal in de living op kastje. Te koud zeker niet. Voor het raam durf ik hem niet zetten vanwege centrale verwarming onder vensterbank. Te warm??

zo, 30/12/2018 - 13:20
RV

Foto van standplaats orchidee.

zo, 30/12/2018 - 13:26
GreenConnection

Deze plaats is zeker voor in de winter te donker. Dat geldt ook voor de Phalaenopsis die er naast staat. Gewoon in de vensterbank zetten en elke dag even besproeien met water.

zo, 30/12/2018 - 14:23
RV

Welbedankt ! Ik ga ze direct verplaatsen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.