Janettes en Berts daktuin

Wij hebben een daktuin van zo'n 55 m2 boven op collectieve parkeergarage en dan nog een volle grond tuin van zo'n 75 m2. In Rotterdam West, bij het Hudsonplein. De tuin is vanaf onze woonkamer 30 meter diep, het dakterras11 meter bij 5, eerste stuk van de benedentuin 5 bij 5 en dan nog 20 meter eindigend in 2,20 meter breed achter aan.Wil je langskomen, mail ons gerust, als we kunnen, kun je onze tuin bekijken.

Onze website: http://bert-janette.wixsite.com/tuin

bert-janetteathotmail [dot] com

Categorie: 
Prive tuinen
omhoog
12 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht
ma, 08/07/2019 - 16:55
riesie

Prachtig!

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.