Archiflora Tuinarchitectuur BV

Welkom bij Archiflora, de designspecialist van buitenruimten.De eerste stap in de planontwikkeling voor uw buitenruimte zet u zelf, door aan te geven hoe uw wensen er in essentie uitzien. Wilt u bestaande elementen geïntegreerd zien in een nieuw ontwerp, of moet de complete indeling over een andere boeg? U zegt het maar. Met Archiflora als partner bent u verzekerd van plannen die hout snijden.Reeds in de ontwerpfase van uw nieuw aan te leggen tuin, gaat Archiflora er vanuit dat uw buitenruimte een verlengde moet zijn van uw woninginrichting. Van een eerste schets, via een inrichtingsplan naar een beplantingsplan; dat is de te volgen route. Vanaf de creatieve aanzet naar een onderhoudsvriendelijk tuin. Daar schakelt u Archiflora voor in.

Producten en diensten: 

Unieke Fotogalerij !Exclusieve Tuinproducten, speciaal voor u geselecteerd !U kunt ook alleen voor een beplantingsplan bij ons terecht, of een verlichtingsplan of bemestingsadvies.

Wij staan open voor open sollicitaties.
Openingstijden

Tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 17.00 uur, tel: 0180-432685Buiten Kantooruren, stuur een mailtje naar infoatarchiflora [dot] nl of spreek een berichtje in op ons antwoordapparaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

omhoog
6 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Archiflora Tuinarchitectuur BV

Locatie
Hovystraat 1
RidderkerkZH
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
0180-432685
Fax: 
0180-429296
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuinontwerp
Stel een tuinvraag