Buro voor Tuinontwerp en -Advies Janny van Braak

Al jaren heb ik een passie voor tuinen en tuinieren. Door mijn liefde voor tuinen en tuinieren kan ik ook anderen enthousiast maken. Als tuinliefhebber kan ik me uitstekend inleven in de wensen van mijn klanten en weet ik als geen ander hoe ik tuinen arbeidsvriendelijk moet inrichten. Mijn tuinontwerpen zijn zo gemaakt, dat u met behulp van de opgeleverde informatie eenvoudig de tuin zelf kunt aanleggen. U kunt natuurlijk ook naar hoveniers gaan en hen vragen een offerte te maken.

Producten en diensten: 

Tuinontwerp en -advies voor particulieren en hoveniers: Zowel maatwerk als standaard ontwerpen, borders, balkontuinen, enz.

Wij staan open voor open sollicitaties.
Openingstijden

maandag t/m zaterdag (ook 's avonds bereikbaar)

omhoog
5 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht
Routeomschrijving: 

Vanaf A12 afslag Veenendaal. Richting Veenendaal (Centrum): Rondweg West (N233) Bij de verkeerslichten ter hoogte van restaurant De Goudreinet volgt u de weg. Bij de 1e, 2e en 3e verkeerslicht Rondweg West (N233) blijven volgen. Bij volgende verkeerslichten rechtsaf: Pionier, overgaand in Wiekslag. Voor Winkelcentrum "de Ellekoot" rechts Na ongeveer 500 meter in bocht naar rechts gaat gaat u linksaf: Rietzanger (hoogspanningsleiding volgen) Einde weg linksaf: Graspieper

Buro voor Tuinontwerp en -Advies Janny van Braak

Locatie
Graspieper 6
VeenendaalUT
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
0318-548585
Fax: 
0318-548684
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuinontwerp