Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten

Kwekerij van de Ven is een Tuin- en Perkplantenkwekerij met een groot assortiment. Hiervan wordt in het voorjaar het grootste gedeelte aan de particulier verkocht. Goede kwaliteit en'vers van de kweker'staat hoog in het vaandel. Kom ook eens gezellig kijken in onze nieuwe kwekerij!

Producten en diensten: 

Voorjaarsbloeiers, Vaste planten, Violen, Perkplanten, Primulainfo-icon's, Bol-op-Pot, Tuincyclamen, Geraniums, Surfinia's, Bacopa, Margrieten, Kuipplanten, Terrasplanten, Hangplanten, Hanging baskets, Begoniainfo-icon, Vlijtig liesje, Afrikaantjes, Lobeliainfo-icon, Verbenainfo-icon, Fuchsiainfo-icon, Potgrond, Herfstbloeiers, Bolchrysanten, Bergthee, Winterhei, Herfsthei.

Openingstijden

Het bedrijf is voor de particulieren geopend in het voorjaar van maart tot en met juni, dagelijk van 9.00 tot 17.00, voor koopavond en openingstijden in het weekend kijk op onze website.In het najaar zijn wij geopend van september tot en met half november.Onze kwekerij is gesloten in de maanden juli en augustus en december tot en met februari.

omhoog
6 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten

Locatie
Heusdensebaan 93a
OisterwijkNB
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
013-5211971
Mobiel: 
06-51109744
Fax: 
013-5030505
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuincentra
Stel een tuinvraag