Bladhoudende plant in bloemenbak

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 20/05/2019 - 09:31
Gobby (anoniem geplaatst)

Bladhoudende plant in bloemenbak

Om het zicht vanuit de keuken op onze warrige houtvoorraad te breken, heb ik een bloembak gemaakt in betonplex (buitenzijde afgewerkt met thermo es).

De afmeting is 1.95m lang x 0.3m breed x 0.45m diep, en staat los op ons betegeld tuinterras en hoofdzakelijk in de schaduw.

Welke bladhoudende plant kan ik hier in potten (liefst met een zomers wit of paars bloemetje) ?

Erwin

ma, 20/05/2019 - 10:06
GreenConnection

Bladhoudend: Skimmiainfo-icon, Ilexinfo-icon (hulst). Met een klimrek: Lonicerainfo-icon henryi, Trachelospermum jasminoides.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag