Hydrangea arborescens 'Annabelle'

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 29/07/2016 - 22:39
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hydrangea arborescens 'Annabelle'

Dus gewoon goed water geven. Niet in volle zon zetten. in de winter met rust laten. voorjaar oude bloemen verwijderen.wat terug snoeien. Niet teveel bijmesten zeker?? Oja moet er steun voorzien zijn?? Ik heb ze wel in groep geplant dus,dat geeft ook al wat steun. ze zijn nu kniehoogte en niet zo lang geleden geplant. heb er nu wel bamboe stok en koordje langs elke plant. dat zal wel weg kunnen als de plant wat sterker is niet? Groetjes

za, 30/07/2016 - 10:58
de haan

1 Dus gewoon goed water geven. 2 Niet in volle zon zetten. 3 in de winter met rust laten. 4 voorjaar oude bloemen verwijderen.wat terug snoeien. 5 Niet teveel bijmesten zeker?? 6 O ja moet er steun voorzien zijn?? 7 Ik heb ze wel in groep geplant dus,dat geeft ook al wat steun. ze zijn nu kniehoogte en niet zo lang geleden geplant. 8 heb er nu wel bamboe stok en koordje langs elke plant. 9 dat zal wel weg kunnen als de plant wat sterker is niet?
1 Alleen als het niet genoeg regent. 2 en 3 Klopt 4 bij de grond afknippen 5 Klopt. 6 Ja 7 en 8 en 9 vallen toch wel om.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag