oleander

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 06/06/2004 - 18:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

oleander

Er verschijnen wel bloemknoppen maar deze blijven klein en verdrogen snel, voordat er een bloem uit komt. De plant heeft de winter binnen gestaan, niet te droog ,niet te nat. De plant loopt in de toppen wel uit met nieuwe groene blaadjes. Hoe krijg ik deze weer oleander in de bloei ?

ma, 07/06/2004 - 17:23
Anoniem (anoniem geplaatst)

Oleanders staan graag ruim, dus in een grote pot met het juiste grondmengsel. Ook bijvoeden met plantenmest voor planten in borders en in buitenpotten wil misschien wel helpen. Succes!

di, 08/06/2004 - 05:02
Anoniem (anoniem geplaatst)

de orleande is een erg dorstige plant ,elke dag ruim water geven

do, 10/06/2004 - 23:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

Een oleander staat graag met zijn voeten in de koelte en zijn kop in de zon.Hij staat het beste onder een afdak en lekker afsproeien wil ook wel eens helpen en natuurlijk mesten , omdat hij veel water krijgt spoelen de meststoffen snel weg, ik geef ze regelmatig een schepje beendermeel.

zo, 20/06/2004 - 14:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mijn oleander heeft ook binnengestaan in de winter. nu staat hij buiten, maar de groei is niet optimaal, er verschijnen wel groene puntjes (nieuwe blaadjes) maar verder nog weinig activiteiten.
Vorig jaar hadden wij hetzelfde probleem, wel blaadjes maar geen bloemen. In september kwamen er bloemetjes en hebben wij in het najaar plezier gehad van deze plant. Kunnen wij dit nu ook verwachten of moet er iets anders gebeuren...? de omgeving voldoet aan de eisen die hierboven staan. bvd

Onderwerp gesloten