Vleesetende plant veel dode klauwen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 06/12/2018 - 21:10
Wouter (anoniem geplaatst)

Vleesetende plant veel dode klauwen

Hallo, ik heb een paar weken geleden een vleesetende plant gekocht, het is een leuk ding. Het probleem is, dat er veel klauwen dood gaan ( of hoe die ook heten). Ik denk dat het met een vaart als bij mij niet hoort, er gaat er echt een dood per 2 dagen. Dit wil ik stopzetten, de plant staat constant in een bakje waar als de plant er niet in staat rond de 1 a 2 cm aan kraanwater in zit, ik gebruik geen groeimiddelen of dergelijke, ik haal alle dode weg

vr, 07/12/2018 - 11:54
GreenConnection

Gebruik regenwater, want kraanwater bevat teveel kalk. Staat de plant wel op een lichte, liefst zonnige plek? In de winter is een rustperiode heel normaal. Aanschaf in het voorjaar is vaak beter.

Let wel: dit soort plantjes is geen speelgoed. Na meer dan 10 x dichtklappen van het vangblad, sterft zo'n blad veelal af.

di, 11/12/2018 - 14:59
GreenConnection

@Wouter: mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag