welke plant is geschikt

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 14/07/2003 - 00:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

welke plant is geschikt

Ik wil in mijn voortuin, tussen mijn buxussen een vaste plant zetten die zo lang mogelijk in bloei staat en tegen volle zon kan. Iemand tips? Alvast bedankt, Heidi.

ma, 14/07/2003 - 14:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Neem een mooie hortensia! Je kunt kiezen uit een heel scala van kleuren van wit via rood en roze naar blauw. Ze bloeien weken achtereen, ze bloeien ieder jaar weer en ook als de bloemen zijn uitgebloeid blijven ze sierwaarde houden. Hortensia kan prima in de halfschaduw, heeft wel veel water nodig. In november alleen de uitgebloeide bloemen eruit knippen. Jaarlijks twee maal mesten en hij wordt alsmaar mooier en groter.
Succes!

ma, 14/07/2003 - 21:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik herken deze vraag. Wij hebben een voortuin met dezelfde eigenschappen. Hortensia's waren me ook al opgevallen omdat ze het op dit moment gewoon overal goed doen. Wat dacht je van spirea's ?

ma, 25/07/2005 - 22:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

Daglelies! Bloeien de hele zomer, zien er erg vrolijk uit in heel veel kleuren! Wel uitgebloeide bloemen verwijderen.
Zoek je een romantische plant, ga dan voor geraniuminfo-icon (ooievaarsbek) verkrijgbaar in heel veel lievekleurtjes en zoek je een struikje neeem dan de caryopterisinfo-icon; wordt ca 1m enbloeit aug/sept. lavendelpaars. wel helemaal terugsnoeien in feb/mrt!

Onderwerp gesloten