Even voorstellen: Nikki en Bas

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 12/12/2017 - 12:31
nikkiw

Even voorstellen: Nikki en Bas

Hoi allemaal,

Ik en mijn vriend Bas wonen sinds kort samen in Utrecht. Om ons huisje gezellig te maken hebben wij sinds kort een aantal kamerplanten.

We zijn er ontzettend blij mee maar merken dat wij helaas (nog) niet zulke groene vingers hebben. Best lastig om te ontdekken wat een plant nodig heeft als hij niet kan praten, haha!

Vandaar dat ik ons heb aangemeld op dit forum, zodat wij hopelijk af en toe de hulp in kunnen schakelen van wat mensen met meer planten-ervaring :)

In ieder geval alvast bedankt aan iedereen die ons in de toekomst wil helpen!

Groeten van Nikki en Bas

di, 12/12/2017 - 12:48
GreenConnection

Welkom! We helpen je graag en praten wel! 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag