Jasper

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 06/01/2020 - 23:57
Espana

Jasper

Ik ben nieuw op het forum dus wilde me even voorstellen.

Sinds een week zijn mijn vrouw, mijn 2 kinderen en ik de trotse eigenaren van een een huis met 1 hectare grond in het noorden van Spanje.
Op het land staan nu een aantal almond bomen en diverse soorten olijfbomen, maar door gebrekkig onderhoud icm het soms droge klimaat is er weinig over van het wat het ooit geweest is. Een deel van de grond willen we gebruiken als hobby moestuin en speeltuin, maar op de rest van het terrein willen we graag bomen en struiken plaatsen.

Ondanks dat dit een Nederlands forum is, hoop ik toch veel op te kunnen steken en misschien contacten op te doen met mensen die het leuk vinden om te helpen dit landgoed weer mooi te maken (het tweede en derde appartement op het terrein zorgt voor genoeg slaapplekken ;-) )

di, 07/01/2020 - 17:32
GreenConnection

Welkom op het forum, Jasper!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag