Nog een groentje hier ;-)

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 03/09/2018 - 14:35
Green Ien

Nog een groentje hier ;-)

Dag iedereen,

Mijn naam is Ineke (vandaar Green Ien ;-) ) en ik houd ontzettend van alles "groen" - de kleur, de levensstijl en mijn tuintje! Het is een kleine, maar fijne, in de omgeving van Nijmegen. Ik begin net een beetje, want we zijn net verhuisd, maar ben wel van plan om mooie struikjes, bloemen en kruiden te planten. Daarbij hoop ik ook op een klein hoekje met groentjes te experimenteren, maar vermoed dat ik daar pas in het vroege voorjaar mee begin. Ik ben na deze hete en droge zomer in elk geval erg gemotiveerd om zelf mijn steentje bij te dragen aan de natuur, en voor mijn gevoel hoort een tuintje en het zorgen voor de insecten in de buurt daar ook bij.

Ben echt ontzettend blij dat ik dit forum heb gevonden, aangezien ik wel wat tips & tricks kan gebruiken! Ik heb op zich wel groene vingers, maar ben in veel opzichten ook nog gewoon een groentje, want ik heb niet mega veel ervaring - ik heb alleen nog van die seizoenstuintjes en/of balkonnetjes gehad. Een echt tuintje bij mijn eigen huis is weer een nieuw hoofdstuk; het hele jaar rond zelf de regie in handen :-D

Ik kijk uit naar alle uitwisseling en wens jullie een mooie start van de week toe!

Groe(n)tjes, Ineke

ma, 03/09/2018 - 17:16
GreenConnection

Green Ien, welkom! Veel succes met je nieuwe tuinplannen!

do, 06/09/2018 - 09:25
Green Ien

Dankjewel, GreenConnection!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.