Moenstuin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 14/09/2023 - 10:40
Peter Devinsis

Moenstuin

Hallo ! :D

Ik ben een echt groentje, als het op tuinieren aankomt... maar ik ben net verhuisd naar mijn nieuwe huis (Jaaaaaah) met een hele grote tuin, en daar wil ik iets gaan doen. Ik wil er mijn eigen moestuin aanleggen.

Het probleem is dat ik niet weet waar ik moet beginnen... Kan iemand mij helpen?

Heel erg bedankt ;)

vr, 15/09/2023 - 08:14
Bert Devries

Hallo,

Gefeliciteerd met je huis! Het is een geweldig leuk idee, een moestuin beginnen. Je zult zien dat het heel veel voldoening geeft en de moeite waard is.

Om er goed aan te beginnen, heb je wat materiaal nodig, maar ik neem aan dat je al wel weet wat je zo al nodig gaat hebben: een schep, een gieter, een spade, een snoeischaar...

Ten tweede moet je beslissen waar je je moestuin wil aanleggen. Kies een zonnige plek met een groot oppervlak. Het beste met een vlakke bodem, om te voorkomen dat het water alles wegspoelt.

Ten slotte moet je alleen nog de groentesoorten kiezen die je wil telen!

Je gaat zien, je leert tuinieren door het te doen. Ik wens je veel succes met dit avontuur. Als je meer wil weten, raad ik aan om over dit onderwerp te lezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit artikel, over hoe je kunt beginnen met het kweken van je eigen groenten in je moestuin. https://specialiseren-belgie-nederlands.blogspot.com/2023/09/tip-goede-start-wat-betreft-telen-eigen-groenten-moestuin.html

Veel succes!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag