Voorstellen

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 10/09/2021 - 21:44
Droomtuin

Voorstellen

Hallo allemaal! 

Sinds een maand woon ik met mijn vriend en twee kinderen in een woning met een ruime tuin(1200m2). Helaas is de tuin erg verwilderd, dus voor ons een flinke klus om er weer iets moois van te maken. Ik heb niet van nature groene vingers maar ik wil erg graag leren en daarbij kan ik jullie hulp goed gebruiken! 

Gr. Droomtuin

za, 11/09/2021 - 09:46
GreenConnection

Welkom op het forum, Droomtuin! Stel gerust je vragen!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag