Determineren plant

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 02/09/2021 - 12:53
TuinmanMark

Determineren plant

Ik ben erg nieuwsgierig naar welke plant dit is. Deze lijkt spontaan op te komen in onze achtertuin. Ik ben bezig om de staat van onze grond daar te beoordelen. Handig dus om te weten wat hier zoal opkomt. Ik dacht zelf eerst aan (veld)zuring maar het blad is aan de voet niet gespleten.

do, 02/09/2021 - 13:20
peterplant

Zitten er stekels op het blad?

do, 02/09/2021 - 13:26
TuinmanMark

Dag Peterplant,

Goed punt, nee het is geen stekelig blad en stengel.

do, 02/09/2021 - 18:18
GreenConnection

Lijkt wel witlof....

do, 02/09/2021 - 19:09
TuinmanMark

Wilde cichorei (Cichoriuminfo-icon intybus) moet het dan zijn? Hmmm maar ik herken het blad nog niet helemaal. Ik ga volgend jaar dan wel zien wat het echt is haha. Bedankt voor nu. Als anderen nog suggesties hebben dan hoor ik het graag.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag