strelitzia

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 27/03/2024 - 18:29
Rudydolf

strelitzia

Mijn strelitzia zit al enkele jaren in een grote bloempot. Deze pot is nu zo vol dat ik de plant nog amper water of voedsel kan geven.
Daarom zou ik de plant willen scheuren maar ik heb schrik dat ik de wortels met een spade of een mes zal moeten uit elkaar halen.
Kan ik de wortels op deze manier scheiden en zo ja heeft dat geen nadelige invloed op mijn plant?

strelitzia
strelitzia
strelitzia
wo, 03/04/2024 - 16:22
GreenConnection

De kluit in z'n geheel overplanten in een grotere pot, zonder de kluit te beschadigen is het beste. Strelitzia houdt niet van worttelbeschadiging!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag