Framboos of geen framboos

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 12/10/2020 - 11:26
Van der Overkant

Framboos of geen framboos

Dit blad lijkt niet 100% op de foto's die ik op internet vind van framboos. Het zou wel een framboosje moeten zijn (uit zaadjes in de frambozen van de supermarkt). Of is de framboos niet opgekomen en heb ik wat onkruid?

In het tempo waarmee deze plant groeit moet ik het over een paar maanden verpotten. Ik zou graag wat meer zekerheid hebben voordat ik die moeite neem.

Alvast bedankt voor de feedback!

p.s. ik heb de plant getopt, want het groeide wel heel snel recht omhoog.

ma, 12/10/2020 - 19:46
peterplant

Helaas, het is een wilg.

ma, 12/10/2020 - 22:44
Van der Overkant

Thanks. Had al het gevoel dat het niet is wat ik wil... Wishful thinking had dit plantje langer in leven kunnen houden, maar de tuin is niet groot genoeg voor een wilg.

Dank voor je tijd en hulp!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag