Plant op een aquarel van Theo van Hoytema

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 25/06/2020 - 23:00
Niels (anoniem geplaatst)

Plant op een aquarel van Theo van Hoytema

Ik kan me maar zo voorstellen dat dit een onmogelijke vraag is, maar heeft iemand enig idee welke klimplant er in deze kas groeit? Een betere afbeelding (dit exemplaar komt uit 1909) heb ik helaas niet. :-)

broeikas
vr, 26/06/2020 - 10:22
peterplant

Dat zal niet makkelijk zijn, want het is de impressie van de schilder. Hoe natuurgetrouw heeft hij de plant geschilderd. Bij een kas denk je bijvoorbeeld aan een kiwi, maar die was toen nog niet bekend in ons land. Het zou een Scindapsus kunnen zijn, maar mijn gok is zo goed als die van iemand anders.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag