Welke boom is dit?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 14/04/2019 - 22:12
Vrolijke Frans

Welke boom is dit?

Ik ben voor in mijn tuin op zoek naar een boom die vroeg in het jaar in blad staat, en kwam vandaag deze boom tegen in mijn woonplaats. Wie weet welke boom dit is? Ik heb een foto van zowel de boom als geheel als van een blaadje bijgevoegd.

Alvast bedankt!

PS Ik heb een aantal keer geprobeerd de foto van de boom recht te zetten, maar als ik dat probeerde werd ik van de pagina gegooid. Dat lukte dus niet, vandaar.

Boom
Blaadje van deze boom
zo, 14/04/2019 - 22:56
peterplant

Het blad is raar gekruld, volgens mij last van bladluis, maar volgens mij is het een Crataegusinfo-icon, een meidoornsoort.

ma, 15/04/2019 - 10:18
Vrolijke Frans

Dankjewel voor je antwoord Peter! Als ik bij die meidoorn kijk denk ik inderdaad dat het goed zou kunnen dat dit 'm is. (en ik dacht inderdaad ook al dat er bladluis op zat)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag